Cauti destinatia pentru urmatorul tau concediu? Incearca Kusadasi – Turcia

01/25/2018
de catre John Doe

Statiunea turistica Kusadasi este situata la aproximativ 90 de km de Izmir, spre sud si este fara doar si poate una dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Turcia. Este locul ideal pentru o vacanta odihnitoare si relaxanta, care nu necesita un buget foarte mare, dar conditii foarte bune.

Cum se poate ajunge in Kusadasi?

  • Avionul - calatoria din Bucuresti si pana in aceasta statiune dureaza mai putin de 2 ore. Reprezinta principalul mijloc de transport cand vine vorba de economisit timp.
  • Masina personala - chiar daca unii opteaza pentru aceasta varianta deoarece considera ca fac anumite economii, drumul din Romania si pana in statiunea turistica din Turcia poate fi destul de obositor si astfel se pierd cateva ore bune pe care le vei dormi atunci cand ajungi, in loc sa vizitezi frumoasa statiune. Din capitala noastra si pana in Kusadasi sunt in jur de 1200 de kilometri, in functie de ruta aleasa de turisti.
  • Autocarul - firmele de transport parcurg acest drum in 18 ore, cu cateva popasuri. Este o varianta de luat in calcul in cazul in care vacanta dumneavoastra este achizitionata de la o agentie de turism. De cele mai multe ori, transportul este asigurat de agentii.

Cum sunt plajele din Kusadasi?

In putine cuvinte - cu nisip foarte fin si o apa extrem de curata si linistita.

In mai multe cuvinte, Kusadasi se lauda cu mai multe plaje pe care ar trebui sa le vizitati, dupa cum urmeaza:

  1. Plaja Kusadasi - situata exact in centrul statiunii. Este foarte populara si aglomerata in permanenta deoarece este foarte aproape de hotelurile cunoscute din statiune.
  2. Ladies Beach - dupa cum spune si traducerea, este cunoscuta ca fiind plaja doamnelor si foarte bogata in palmieri si pub-uri. Practic, putem spune ca este o plaja in care comertul este la un nivel inalt, iar turistii se pot bucura de o varietate de restaurente si cafenele unde isi pot petrece timpul.
  3. Gold Beach - este o plaja cu nisip auriu dedicata relaxarii.
  4. Plaja Tusan - aici se practica foarte multe sporturi pe apa si este un loc ideal pentru distractie.
  5. Plaja Kustur - nu este o plaja foarte aglomerata, dar cu siguranta una dintre cele mai curate din Turcia.

Cum este viata de noapte in Kusadasi?

Statiunea Kusadasi este plina de baruri si cluburi de noapte de bun gust. Dupa o zi de relaxare si de bronz pe una dintre plajele curate si frumoase de pe malul Marii Egee, va puteti distra foarte frumos intr-unul din cluburile construite in casele vechi din caramida rosie. Sunt invitati, de cele mai multe ori, artisti care ii distreaza live pe cei prezenti la petrecerile nocturne. Interesant este ca nu se cere un anumit model vestimentar pentru a intra in cluburi, ci sunt acceptati toti turistii, indiferent de varsta sau costumatie.

Puteti frecventa si cluburile de pe plaja, care fac litoralul sa isi schimbe imaginea total. Din atmosfera linistita din timpul zilei, noaptea se dezlantuie o adevarata petrecere unde turistii se pot simti bine consumand diverse bauturi specifice locului.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua