Destinatii de divertisment: Dubai Parks

03/22/2018
de catre

Esti la fel entuziasmat ca un copil cand auzi de un parc de distractii? Atunci nu trebuie sa ratezi Dubai Parks, care este un parc de distractii nou, alcatuit din trei zone tematice incredibile bazate pe tehnologii de top, printre ele distingandu-se si un parc acvatic. Intregul Dubai Parks se intinde pe o suprafata de 30,5 milioane de metri patrati si este cea mai mare destinatie de divertisment integrata din regiune. Odata ajuns aici te poti rataci pe aleile pline de viata sau poti vedea spectacole uimitoare. Prezentam mai jos o lista cu principalele zone din Dubai Parks si cateva motive pentru care nu trebuie ratate.

Motiongate Dubai

Cel mai mare parc tematic din Orientul Mijlociu inspirat de Hollywood. Motiongate Dubai aduce la viata 13 dintre cele mai iubite filme blockbuster ale Hollywood-ului, cum ar fi The Hunger Games sau Hotel Transylvania.

Parcul este amplasat in cinci zone distincte, iar daca iubesti filmele nu ezita sa le vizitezi pe toate. Poti incepe incursiunea in lumea de celuloid cu Studio Central deoarece aici se poate obtine o perspectiva reala asupra a ceea ce a insemnat epoca de aur a Hollywood-ului. Pe masura ce te plimbi in zona, parca simti ca ai facut o calatorie in anii 1950 si 1960. Celelalte zone sunt Columbia Pictures, The Smurfs Village, Lionsgate si DreamWorks.

Acest parc are noua restaurante tematice, asa ca nu ne te poti plange ca nu ai de unde sa alegi. Tot aici exista si 15 magazine de vanzare cu amanuntul, deci exista cate ceva pentru toate gusturile. Daca esti un fan al cinematografului sau iubesti parcurile tematice, atunci acest loc este cu siguranta unul pentru tine.

Bollywood Parks

Daca esti in cautarea unui parc tematic cu actiune, aventura si dragoste, atunci vei iubi Bollywood Parks. Acesta este primul parc tematic Bollywood din lume care nu numai ca are 16 rute de plimbare, ci si primul teatru in stil Broadway din regiune. Parcul dispune de cinci zone: Bollywood Boulevard, Mumbai Chowk, Ravine Rustic, Royal Plaza si studiourile Bollywood Film Studios. Bulevardul Bollywood abunda de divertisment live sau cafenele si are o atmosfera relaxanta daca doresti o pauza de odihna. Consideram ca acest parc este recomandat cuplurilor, adultilor tineri si familiilor care doresc sa experimenteze acel glamour specific al Bollywood-ului.

LEGOLAND

Un parc care este grozav pentru o zi petrecuta in familie. Se adreseaza in special copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani, dar si copiii mari isi pot gasi locul aici. Are 40 de locuri special construite pentru a fi vizitate, fiind plasate atat in interioar cat si in aer liber. Este deschis pe tot parcursul anului si, de asemenea, ofera sansa de a scoate copiii la soare pentru cateva ore.

Dubai Legoland

In Dubai, LEGOLAND are sase terenuri tematice, cu 15 000 de modele Lego dotate in intregime, care sunt realizate din 60 de milioane de caramizi lego. Daca vrei sa afli cum sunt produse caramizile lego, viziteaza Land Factory. Orasul LEGO este locul unde poti invata sa conduci, sa zbori cu avionul sau sa partici la academia de salvare unde familiile concureaza pentru a elimina incendiile. In zonele numite Regate, se pot face plimbari tematice cum ar fi cea numita Ucenicul Dragonului, aici existand si un rollercoaster pentru copiii mai mici. Miniland ofera o imagine reala asupra Dubaiului, prezentand repere cheie ale statiunii, toate realizate din 20 de milioane de caramizi LEGO. Celelalte doua terenuri din LEGOLAND se numesc Imaginatie si Aventura si sunt bazate pe calatorii perfecte pentru a te distra cu copiii. Exista, de asemenea, numeroase locuri de luat masa in LEGOLAND, inclusiv Sir Scoop-A-Lot, unde va puteti bucura cu totii de o inghetata delicioasa dupa o zi plina de actiune. Am spune ca acest parc este perfect pentru familiile cu copii sau pentru copiii de toate varstele.

LEGOLAND Water Park

O zi zi plina de actiune pentru familiile cu copii mici te obliga sa nu ocolesti LEGOLAND Water Park, pentru ca este singurul parc acvatic destinat copiilor intre 2 si 12 ani. Cu mai mult de 20 de tobogane de apa, o piscina plina cu valuri creata din piese lego precum si o zona de joaca pentru copii mici sunt oferte pe care nu le poti refuza. Exista posibilitatea sa desfasori multe activitati pentru a mentine toata ziua ocupata, cum ar fi construirea propriei vai din caramizi LEGO sau mersul cu pluta pe Raul Lenes. Acesta este locul ideal pentru familii, mai ales daca aveti copii mai mici.

Riverland Dubai

Reprezinta poarta de acces spre Dubai Parks si este o destinatie care te intampina cu surprize la tot pasul si locuri pentru cumparaturi. Cea mai buna parte din Riverland Dubai este ca nu trebuie sa cumperi bilet pentru intrare, fiind complet gratuita. Are patru zone unice: satul francez, Boardwalk, poarta spre India si Peninsula. Daca vrei sa te distrezi alaturi de copiii, fa o plimbare pe langa Boardwalk, unde vei descoperi viata in anii 1950, aici fiind recreata acea atmosfera plina de divertisment incitant al epocii. Peninsula este locul unde poti viziona divertisment live si savura mancare sau bauturi cu diferite influente. In satul francez, te vei bucura de o atmosfera boema in timp ce te ratacesti prin arhitectura "istorica" franceza. Pentru o experienta cu influente orientale nu rata Poarta Indiei, loc in care muzicienii si acrobatii se desfasoara in deplina libertate.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua