Despre Vacanta.com

Cele mai bune oferte de cazare

Vacanta.com este un portal de turism si rezervari online, oferind cea mai completa si diversificata lista cu oferte de cazare din Romania. In prezent vacanta.com ofera mai mult de 1.200 de proprietati din Romania, rezervari online pentru peste 130.000 de hoteluri, bilete de avion de la peste 300 de companii aeriene, peste 5000 de croaziere in intregaa lume, si in curand peste 100.000 case de vacanta de inchirat pentru vacanta dvs, direct de la proprietarii din intreaga lume.

Vacanta.com pentru turisti

Lista diversificata cu proprietati ce ofera cazare, proces de verificare si comentarii ale proprietatilor, si usurinta in utilizarea site-ului face din vacanta.com cel mai simplu si sigur portal pentru a gasi oferta de cazare perfecta pentru vacanta ta.

Turistii pot cauta in lista cu oferte de cazare si sa contacteze direct proprietari sau managerii de proprietati, gratuit. Turistii pot de asemenea sa descrie experienta lor prin comentariile adaugate pe site, pentru a oferii si celorlalti turisti posibilitatea de a alege cea mai buna oferta de cazare pentru urmatoarea vacanta.

Vacanta.com pentru proprietari si manageri de proprietati

Vacanta.com permite proprietarilor si managerilor de proprietati sa-si promoveze proprietatile online, simplu si eficient, pentru a genera mai multe rezervari. Folosind serviciile de marketing ale Vacanta.com, proprietarii au posibilitatea sa atraga mult mai multi turisti prin folosilerea retelei de site-uri detinute de Vacanta.com

Servicii de turism exclusive

Echipa vacanta.com va propune servicii personalizate de planificare si rezervare a vacantei dvs. Cu o echipa de experti in turism, va putem oferii cele mai bune pachete de vacanta si cele mai bune preturi fie ca sunteti in cautarea de cazare, o vacanta exotica, sau una pe o croaziera in jurul lumii, avem expertiza si experienta necesara sa va ajutam in planificarea si rezervarea vacantei dvs.

Vacanta.com in 2012

Incepand cu ianuarie 2012, vacanta.com va ofera lunar functionalitati noi, la cele mai mici preturi, oferte last minute, rezervari bilete de avion, pachete de vacanta la preturi mici in toata lumea, croaziere, rent a car, si sa lansam un magazin online pentru membrii nostrii. Ne-am propus sa devenim cel mai mare portal de turism din Romania incepand cu anul 2012, dar si cea mai puternica comunitate online.

O echipa cu experienta

Vacanta.com si intreaga retea de site-uri de turism sunt promovate de agentia ATTITUDE.